fbpx

“Ga voor een stralende witte lach: kies ook voor tanden bleken”

Wat kost tanden bleken?
Profiteer van deze permanente actie!

Het tanden bleken is een esthetische behandeling, die optimaal resultaat heeft als het gebit gezond en schoon is. Het beste resultaat verkrijgen wij door te bleken op tanden die recent door de mondhygiëniste zijn ontdaan van tandsteen en tandplak. Door de behandeling verandert de natuurlijke kleur van uw tanden niet. Er worden vooral kleurstoffen verwijderd, die zich in de loop van tijd aan uw tanden hebben gehecht door het nuttigen van dranken en voedingsmiddelen. Denk hierbij aan energiedrankjes, cola, koffie, thee en roken. Maar ook groenten en fruit laten hun sporen na!

Lees meer
Sommige verkleuringen kunnen niet door de bleekbehandeling worden verwijderd, zoals verkleuringen die zijn ontstaan door slechte mondhygiëne. Ook middelen die het gebit sterk aantasten en tanderosie – het verlies van tandglazuur – veroorzaken problemen. Op een gezond, en schoon, gebit halen wij een gemiddeld resultaat van 4 tot 6 tinten lichter. Dit doen wij, bij Mondzorgpraktijk Statensingel in Gouda, door middel van een absoluut pijnloze behandeling met een licht activerend bleeksysteem. De behandeling neemt ongeveer 30 tot 45 minuten in beslag. Vooraf wordt de huidige kleur van de tanden gemeten met behulp van de VITA kleurenschaal, waarbij B1 de lichtste kleur is. C4 is, aan het eind van het spectrum, de donkerste van de 16 tinten.

Is tanden bleken zinvol voor u? Bel ons voor een gratis consult, zodat wij u een betrouwbaar advies kunnen geven. Wij geven u dan ook een indicatie van wat u kunt verwachten. Een behandeling van maximaal 45 minuten kost € 79,-. Een thuisbleekset voor nabehandelingen kost, indien voorradig, slechts € 12,50. Bel 0182 – 68 68 00 voor een gratis bleekconsult.

Let op: uw zorgverzekeraar vergoedt een bleekbehandeling niet! De kosten voor de behandeling dienen dan ook direct per pin of contant te worden voldaan.

Word patiënt door u hier in te schrijven!

De Tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Statensingel zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve-, curatieve-, gebits-medische, acute- en implantologische behandelingen.

gebit, tanden, tandarts, big, gouda, statensingel, implantaten, tandarts statensingel, tandarts gouda, noodtandarts gouda, spoed tandarts, kunstgebit, kroon, spoed, prothese, implantaat, tandartspraktijk, tandartspraktijken, tandartspraktijk gouda, tandartspraktijken gouda, tandartspraktijken statensingel, tandartspraktijk statensingel, implataat, inplantaat, implamtaat, inplamtaat,

Mondzorg Statensingel

Bij Mondzorgpraktijk Statensingel werken deskundige tandartsen, die veel ervaring hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Statensingel vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Contact

Statensingel 62
2805 BJ Gouda
Telefoon: 0182 – 68 68 00
Email: praktijk@mondzorgstatensingel.nl
Like ons op: Facebook 
Tandartspraktijk Statensingel is telefonisch bereikbaar op behandeldagen van 08.15-12.30 en van 13.30-16.30 uur.

KvK-nummer 36052043