Ontwerp zonder titel (21)

Ook tijdens de strenge lockdown zijn wij OPEN. 

Goed op uzelf passen is essentieel in deze spannende coronatijd. Het is dan ook belangrijk uw tandarts en mondhygiënist gewoon te bezoeken. Wij nemen vanwege het coronavirus extra maatregelen, zodat u en wij veilig en gezond blijven. Wij zijn voorzien van voldoende beschermingsmiddelen en hanteren Covid19-preventieprotocollen. Alle relevante informatie vindt u hier.

Tanden bleken op professionele wijze

Heeft u last van tandaanslag en wilt u goedkoop uw tanden bleken? Dan hebben wij de beste aanbieding in regio Gouda voor u: € 79,- per behandeling! Er zijn veel tandartspraktijken die het bleken van tanden aanbieden. U dient zich te realiseren dat een behandeling niet altijd op zich staat. Soms is de tandaanslag van dusdanige aard, dat goedkoop bleken geen optie is. Om het gewenste resultaat te bereiken zal de tandarts meerdere keren moeten bleken. Om deze reden is het erg belangrijk om vooraf voldoende informatie in te winnen. Sinds kort maken wij gebruik van een nieuwe methode, welke uitstekende resultaten oplevert. Informeer direct naar de beste methode om uw tanden te laten bleken!.

Wat u moet weten

Voor een bleekbehandeling dient uw gebit en tandvlees in goede conditie te zijn. U krijgt een consensus formulier welke u moet ondertekenen voordat de behandeling begint. Op dit formulier wordt in uw bijzijn de begin en eindkleuren genoteerd. In onze praktijk is een speciale behandelkamer ingericht voor deze behandeling, zodat u niet lang hoeft te wachten. U kunt contact opnemen met de praktijk voor het plannen van een afspraak. U hoeft uzelf bij ons niet in te schrijven als patiënt voor deze behandeling, deze dient echter wel na de behandeling per pin of contant te worden afgerekend. De kosten voor deze behandeling bedragen € 79,00 (zonder na-bleekset of € 89,00 met na-bleekset)

Uw tandarts in Gouda

Bij Mondzorgpraktijk Statensingel werken deskundige tandartsen, die veel ervaring hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Statensingel vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Onze tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Statensingel in Gouda zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve-, curatieve-, gebits medische-, acute- en implantologische behandelingen.

Mondzorgpraktijk Statensingel

Statensingel 62

2805 BJ Gouda

Telefoon: 0182 - 68 68 00

Email: praktijk@mondzorgstatensingel.nl

KvK-nummer 36052043

Tandartspraktijk Statensingel is geopend van maandag t/m zaterdag

Klachtenregeling | Privacybeleid | Vervoerservice senioren