Tanden bleken en een stralend wit gebit

Tanden bleken €89,- inclusief na- bleek set of €79,zonder na-bleek set

In onze praktijk hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van tanden bleken. Reeds duizenden patiënten hebben wij behandeld. In 2012 is de wetgeving aangepast, omdat er een wildgroei was ontstaan van tandenbleek studio’s. Het werken met bleekmiddelen op basis van waterstofperoxide is nu voorbehouden aan tandartsen, waarbij het percentage waterstofperoxide is beperkt tot maximaal 6%.

Bij ons kunt u terecht voor een  geheel pijnloze bleekbehandeling uitgevoerd door een tandarts. De procedure is als volgt:

  1. Uw gebit wordt gecontroleerd op gaatjes of tandvleesontstekingen. Een gesaneerd gebit kan dan behandeld worden. Bij constatering van cariës of tandvleesproblemen dienen deze eerst behandeld te worden. Let op: bleekbehandelingen worden niet door uw verzekeraar vergoed.
  2. Dan wordt samen met u bepaald wat de huidige kleur van uw tanden is met behulp van een kleurwijzer.
  3. Uw tanden worden schoongemaakt en gepolijst voordat de bleekbehandeling begint.
  4. Daarna wordt de een beschermlaag aangelegd(cofferdam) die uw tandvlees beschermd voor het middel waterstof peroxide.
  5. De bleekgel wordt aangebracht op uw tanden, waarna een bleeklamp op uw tanden wordt gericht die de bleekgel activeert en die dan de verkleuring op uw tanden oplost.
  6. De gehele procedure duurt van begin tot eind 45 minuten.
  7. Na afloop wordt wederom aan de hand van de kleuren wijzer bepaalt hoeveel tinten lichter uw tanden zijn geworden. Het gemiddelde resultaat bedraagt vaak 6 tot 8 tinten lichter.
  8. De resultaten van een behandeling zijn niet voor iedereen hetzelfde. Deze zijn onder meer afhankelijk van de huidige staat van uw gebit.  De consumptie van kleurstof houdende dranken en voedsel (in alle etenswaren en dranken komen kleurstoffen voor, maar vooral verkleurend zijn:  cola’s, rode wijn, koffie en thee, fruitdranken en het gebruik van tabak.
  9. Doordat u natuurlijk blijft eten en drinken verkleuren uw tanden weer in de loop van de tijd. Hoelang uw tanden wit blijven is afhankelijk van uw eigen gedrag en uiteraard goede mondhygiëne. Minimaal 2 x per dag goed poetsen voor 3 minuten en daarna spoelen met een goed mondspoelmiddel, houdt uw tanden lange tijd wit.

Voorwaarden

Voor een bleekbehandeling dient uw gebit en tandvlees in goede conditie te zijn. U krijgt een consensus formulier welke u moet ondertekenen voordat de behandeling begint. Op dit formulier wordt in uw bijzijn de begin en eindkleuren genoteerd. In onze praktijk is een speciale behandelkamer ingericht voor deze behandeling, zodat u niet lang hoeft te wachten. U kunt contact opnemen met de praktijk voor het plannen van een afspraak. U hoeft uzelf bij ons niet in te schrijven als patiënt voor deze behandeling, deze dient echter wel na de behandeling per pin of contant te worden afgerekend. De kosten voor deze behandeling bedragen € 79,00 (zonder na-bleekset of € 89,00 met na-bleekset)

Wilt u meer weten over onze diverse behandelingen klik dan op de onderste knop.

Wordt patiënt door u hier in te schrijven!

Maak een afspraak bij ons!

Afspraak maken

De Tandartsen

De tandarsten van Mondzorgpraktijk Statensingel zijn BIG geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve, curatieve, medische -en acute en implantologische behandelingen.

gebit, tanden, tandarts, big, gouda, statensingel, implantaten, tandarts statensingel, tandarts gouda, noodtandarts gouda, spoed tandarts, kunstgebit, kroon, spoed, prothese, implantaat, tandartspraktijk, tandartspraktijken, tandartspraktijk gouda, tandartspraktijken gouda, tandartspraktijken statensingel, tandartspraktijk statensingel, implataat, inplantaat, implamtaat, inplamtaat,

Mondzorg Statensingel

Bij Mondzorgpraktijk Statensingel werken deskundige tandartsen, die veel ervaringen hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid, heeft tandartspraktijk Statensingel vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Contact

Statensingel 62
2805 BJ Gouda
Telefoon: 0182 - 68 68 00
Email: praktijk@mondzorgstatensingel.nl
Like ons op: Facebook 
Tandartspraktijk Statensingel is telefonisch bereikbaar op behandeldagen van 08.15-12.30 en van 13.30-16.30 uur.

KvK-nummer 36052043