Tandsteen verwijderen

Tandsteen Verwijderen is een behandelingen voor de mondhygiëniste. Van tandaanslag naar een goede mondgezondheid en gezond tandvlees is ons doel

Tandsteen een de risico op cariës, tandvleesontsteking en symptomen van gaatjes

De behandeling van uw gebit bestaat uit het weghalen van tandplak. Het verwijderen van tandsteen  wordt door onze tandarts of mondhygiëniste gedaan. Het is een dun en veelal niet zichtbaar laagje, dat onder invloed van voedsel en bacteriën maar ook speeksel, op de tanden en kiezen blijft plakken. Tandplak is moeilijk te zien doordat het ruwweg dezelfde kleur als de tanden heeft. Naast dat het erop zit, bevindt het zich ook tussen de tanden en kiezen.

Tandaanslag wat niet binnen een etmaal verwijderd wordt verhard zich tot tandsteen.

Tandsteen verwijderen en tanden polijsten

Tandsteen ontstaat zowel boven als onder het tandvlees. Onze tandarts of mondhygiëniste zal uw tanden polijsten en reinigen met behulp van een speciaal instrumentarium.

Wij geven u graag uitleg hoe klachten ontstaan, wat de bestaande behandelingen zijn en welke preventie maatregelen u kunt nemen. Neem de meest voorkomende tandarts behandelingen door, op onze “Behandelingen“ pagina te klikken.

Wordt patiënt door u hier in te schrijven!

Maak een afspraak bij ons!

Afspraak maken

De Tandartsen

De tandarsten van Mondzorgpraktijk Statensingel zijn BIG geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve, curatieve, medische -en acute en implantologische behandelingen.

gebit, tanden, tandarts, big, gouda, statensingel, implantaten, tandarts statensingel, tandarts gouda, noodtandarts gouda, spoed tandarts, kunstgebit, kroon, spoed, prothese, implantaat, tandartspraktijk, tandartspraktijken, tandartspraktijk gouda, tandartspraktijken gouda, tandartspraktijken statensingel, tandartspraktijk statensingel, implataat, inplantaat, implamtaat, inplamtaat,

Mondzorg Statensingel

Bij Mondzorgpraktijk Statensingel werken deskundige tandartsen, die veel ervaringen hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid, heeft tandartspraktijk Statensingel vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Contact

Statensingel 62
2805 BJ Gouda
Telefoon: 0182 - 68 68 00
Email: praktijk@mondzorgstatensingel.nl
Like ons op: Facebook 
Tandartspraktijk Statensingel is telefonisch bereikbaar op behandeldagen van 08.15-12.30 en van 13.30-16.30 uur.

KvK-nummer 36052043