fbpx

Verstandskies trekken?

Verstandskies trekken

De voornaamste reden om een verstandskies te trekken is om ruimte te creëren voor het overige bestaande gebit. In veel gevallen groeien deze kiezen scheef, waardoor ze de andere kiezen in de weg zitten. Het verwijderen van de kies, de zogenaamde extractie, verloopt meestal pijnloos dankzij de verdoving. Indien onze Implantoloog de behandeling te risicovol vindt, dan wordt er doorverwezen naar de chirurg voor een verwijdering. Nadat uw verstandskies getrokken is kan er een zeurderig gevoel optreden. De verdoving zorgt ervoor dat u geen pijn zult ervaren, maar een onprettig gevoel kan wel voorkomen. De eerste drie dagen kan het zijn dan de verwonding gaat opzwellen, waardoor u wellicht een aspirientje, paracetamol of ibuprofen tegen de pijn wilt slikken.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Voordat de behandeling van start gaat krijgt u een verdoving. Wanneer deze is ingewerkt zal de tandarts aan de slag gaan en de aangedane kies verwijderen. Dit gebeurt door een draaiende of wrikkende beweging toe te passen, waardoor de kies in zijn geheel eruit getrokken wordt.

Na de behandeling krijgt u van ons een formulier mee waarin aandachtspunten en leefregels voor de nazorg staan beschreven. Mocht u na verloop van tijd nog steeds last houden, neem dan direct contact op met Mondzorgpraktijk Statensingel.

Word patiënt door u hier in te schrijven!

De Tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Statensingel zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve-, curatieve-, gebits-medische, acute- en implantologische behandelingen.

gebit, tanden, tandarts, big, gouda, statensingel, implantaten, tandarts statensingel, tandarts gouda, noodtandarts gouda, spoed tandarts, kunstgebit, kroon, spoed, prothese, implantaat, tandartspraktijk, tandartspraktijken, tandartspraktijk gouda, tandartspraktijken gouda, tandartspraktijken statensingel, tandartspraktijk statensingel, implataat, inplantaat, implamtaat, inplamtaat,

Mondzorg Statensingel

Bij Mondzorgpraktijk Statensingel werken deskundige tandartsen, die veel ervaring hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Statensingel vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Contact

Statensingel 62
2805 BJ Gouda
Telefoon: 0182 – 68 68 00
Email: praktijk@mondzorgstatensingel.nl
Like ons op: Facebook 
Tandartspraktijk Statensingel is telefonisch bereikbaar op behandeldagen van 08.15-12.30 en van 13.30-16.30 uur.

KvK-nummer 36052043