Verstandskies

De voornaamste rede om een verstandskies te trekken is om ruimte te maken voor het overige bestaande gebit

Verstandskies trekken

De voornaamste rede om een verstandskies te trekken is om ruimte te maken voor het overige bestaande gebit. Het verwijderen van een verstandskies, de ‘extractie’ van de kies verloopt meestal pijnloos, dankzij de verdoving. Indien onze implantoloog de behandeling te risicovol vindt, dan wordt u intern doorverwezen voor een chirurgische verwijdering.

 

Nadat uw verstandskies getrokken is kan het een zeurderig gevoelen geven. De verdoving zorgt ervoor dat u daarentegen geen pijn zult ervaren. Na de behandeling, in de eerste drie dagen kan het zijn dat verwonding gaat opzwellen, dit kan een onprettig gevoel geven. U kunt dan een aspirientje, paracetamol of ibuprofen tegen de pijn slikken.

Wordt patiënt door u hier in te schrijven!

Maak een afspraak bij ons!

Afspraak maken

Uitleg behandeling

Voordat de behandeling van start gaat, krijgt u een verdoving. Op het moment dat deze ingewerkt is, zal de tandarts aan de slag gaan. De aangedane kies zal, door een draaiende of wrikkende beweging te maken, los raken. Waarop deze in zijn geheel er uitgetrokken wordt.

Wij geven u graag uitleg hoe klachten ontstaan, wat de bestaande behandelingen zijn en welke preventie maatregelen u kunt nemen. Neem de meest voorkomende tandarts behandelingen door, op onze “Behandelingen“ pagina te klikken.

Nazorg

Na de behandeling krijgt u van ons een formulier mee waarin aandachtspunten en leefregels voor de nazorg staan beschreven. Mocht u na verloop van tijd nog steeds last hebben neem dan contact met de praktijk op.

De Tandartsen

De tandarsten van Mondzorgpraktijk Statensingel zijn BIG geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve, curatieve, medische -en acute en implantologische behandelingen.

gebit, tanden, tandarts, big, gouda, statensingel, implantaten, tandarts statensingel, tandarts gouda, noodtandarts gouda, spoed tandarts, kunstgebit, kroon, spoed, prothese, implantaat, tandartspraktijk, tandartspraktijken, tandartspraktijk gouda, tandartspraktijken gouda, tandartspraktijken statensingel, tandartspraktijk statensingel, implataat, inplantaat, implamtaat, inplamtaat,

Mondzorg Statensingel

Bij Mondzorgpraktijk Statensingel werken deskundige tandartsen, die veel ervaringen hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid, heeft tandartspraktijk Statensingel vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Contact

Statensingel 62
2805 BJ Gouda
Telefoon: 0182 - 68 68 00
Email: praktijk@mondzorgstatensingel.nl
Like ons op: Facebook 
Tandartspraktijk Statensingel is telefonisch bereikbaar op behandeldagen van 08.15-12.30 en van 13.30-16.30 uur.

KvK-nummer 36052043