Ontwerp zonder titel (4)

Mondhygiene Woerden voor een sterk & gezond gebit!

Zoek jij een professional op het gebied van mondhygiëne in de buurt van Woerden? Bekijk dan eens deze website met een uitgebreid aanbod aan tandheelkundige behandeling. Bij onze praktijk kun je terecht voor o.a. tanden polijsten of tandsteen en tandplak verwijderen. Wij zijn gespecialiseerd in het verrichten van mondhygiëne behandelingen.

Slechte mondhygiëne leidt tot gezondheidsproblemen

Een slechte tandvleesconditie ontstaat door slechte mondhygiëne, maar ook door het uitstellen van een tandartsbezoek. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer er sprake is van angst voor de tandarts. Onze specialisten weten precies om te gaan met patiënten die angstig zijn, dus laat je goed begeleiden door ons.

Met een ongezond gebit heb je meer kans op mondproblemen. Door de preventieve behandeling te ondergaan die wij aanbieden voorkom je pijnklachten. Voorkom het krijgen van aandoeningen, zoals: een droge mond, nieuwe gaatjes en een stinkende adem.

Mondhygiënische behandelingen

Bij de eerste afspraak heb je een consult met de mondhygiëniste. De conditie van het gebit bekijken en beoordelen we uitvoerig. We maken een persoonlijk behandelplan, want hierdoor heb je een goede overzicht van wat er gaat gebeuren. De behandelingen die wij bij mondhygiene Woerden uitvoeren zijn:

  • Onderzoek naar de conditie van het vlees;
  • Bacteriologisch onderzoek;
  • Tandsteen- en tandplak verwijderen;
  • Behandeling van symptomen van tandvleesontsteking, zoals gingivitis en parodontitis;
  • Tanden polijsten;
  • Instructie voor behoud van een goede mondhygiëne;
  • Voorlichting en advies over mondverzorging en de juiste voeding.

De kosten worden bijna volledig gedekt, wanneer naast de basisverzekering ook een aanvullende tandartsverzekering is afgesloten. Kinderen onder de 18 zijn volledig verzekerd voor de behandelingen, dus neem ze ook zeker ieder half jaar met je mee!

Consult

Heb je momenteel mondklachten of wil je een gezonder gebit? Maak dan nu een afspraak met één van onze mondhygiënisten. Hoe eerder je begint des te eerder je gebit sterk en gezond is.

Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0182 - 686800 of met het contactformulier. Je kunt ons van maandag tot en met donderdag tussen 09:00 en 17:00 uur bereiken.

Uw tandarts in Gouda

Bij Mondzorgpraktijk Statensingel werken deskundige tandartsen, die veel ervaring hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Statensingel vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Onze tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Statensingel in Gouda zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve-, curatieve-, gebits medische-, acute- en implantologische behandelingen.

Mondzorgpraktijk Statensingel

Statensingel 62

2805 BJ Gouda

Telefoon: 0182 - 68 68 00

Email: praktijk@mondzorgstatensingel.nl

KvK-nummer 36052043

Tandartspraktijk Statensingel is geopend van maandag t/m zaterdag

Klachtenregeling | Privacybeleid | Vervoerservice senioren