Ontwerp zonder titel (17)

Ortho Gouda voor een stralende lach!

Zoek jij een ortho die naar jouw wensen luistert? Bezoek dan eens onze Mondzorgpraktijk aan de Statensingel in Gouda. Je kunt hier terecht voor orthodontische behandelingen. Het doel van Ortho Gouda is jou het rechte, gezonde gebit geven waar je zo naar verlangd. Wij zijn erin gespecialiseerd om specifiek voor jou een plan te maken om hierin te slagen.

Verzekering voor orthodontie

Wij adviseren je om op tijd een verzekering voor orthodontie af te sluiten. Sommige verzekeraars eisen namelijk een jaar wachttijd, voordat er gebruik gemaakt mag worden van de verzekering. Naast de orthodontie-verzekering kun je ook eens kijken naar de zorgverzekering, want tandarts/orthodontie vallen soms binnen je aanvullende verzekering.

Werkwijze orthodontie

Je krijgt advies van de tandspecialist om een beugel te nemen of kiest er zelf voor. Bij onze praktijk ben je van harte welkom. Dit is onze werkwijze:

  • Allereerst leggen we uit wat het traject gaat inhouden;
  • Vertellen we je wat de verwachte tijdsduur wordt en;
  • Wat de verwachte kosten zijn.

De tijdsduur is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: de ernst van de afwijking, groei, mondgewoonten en de motivatie. 

Na het eerste consult met één van onze orthodontisten stellen we een plan op met de bijbehorende afspraken voor een uitgebreid onderzoek. Er worden onder andere röntgenfoto's gemaakt, maar ook mond- en portretfoto's en wasafdrukken voor de beetbepaling gemaakt. Tenslotte maken we een overzicht van de begroting, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.

Einddoel bij Ortho Gouda

Na jouw orthodontische behandeling streven wij ernaar om een zo goed en mooi mogelijk eindresultaat te realiseren. Eventueel kan er gekeken worden naar een restauratief vulmiddel, zoals: kronen, brugwerk of implantaten om ruimtes tussen de tanden op te vullen. Deze behandelingen worden met jou besproken en naar wens toegepast.

Maak direct een afspraak

Heb je momenteel geen orthodontist of heb je een nieuwe praktijk nodig? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak. Je kunt contact opnemen via het contactformulier of telefonisch via 0182-686800. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op, want des te sneller kunnen wij jou helpen.

Uw tandarts in Gouda

Bij Mondzorgpraktijk Statensingel werken deskundige tandartsen, die veel ervaring hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Statensingel vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Onze tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Statensingel in Gouda zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve-, curatieve-, gebits medische-, acute- en implantologische behandelingen.

Mondzorgpraktijk Statensingel

Statensingel 62

2805 BJ Gouda

Telefoon: 0182 - 68 68 00

Email: praktijk@mondzorgstatensingel.nl

KvK-nummer 36052043

Tandartspraktijk Statensingel is geopend van maandag t/m zaterdag

Klachtenregeling | Privacybeleid | Vervoerservice senioren