Ontwerp zonder titel (17)

Orthodontie Woerden voor een stralende lach

Heb je momenteel last van scheve tanden? Of ben je niet tevreden over de juiste stand van jouw gebit? Bekijk onze orthodontie behandelingen van nabij Woerden. Wij bekijken je gebit nauwkeurig, waarbij we beoordelen wat de mogelijkheden zijn. Onze vestiging is gevestigd op de Statensingel in Gouda. Dankzij het persoonlijk gerichte traject profiteer je van maximaal resultaat.

Kosten van een beugel

De tarieven zijn vastgelegd door de Nederlandse Zorgautoriteit, dus hieraan valt weinig te veranderen. Wanneer je jonger dan 18 jaar bent, vergoeden verzekeraars de orthodontische behandelingen. Boven de 18 jaar zal je de kosten zelf moeten dragen, dus ga altijd even na bij je verzekering of je nog wat terugkrijgt. Aan het begin van het behandelplan maken we een begroting, zodat je niet voor verrassingen komt te staan en weet waar je aan toe bent.

Hoe lang duurt de behandeling?

Direct bij het eerste orthodontisch consult plannen we een uitgebreid onderzoek. We maken röntgenfoto's, maar ook mond-en portretfoto's en was-afdrukken voor de beetbepaling. Bij dit onderzoek houden we rekening met een aantal factoren:

  • de ernst van de afwijking;
  • groei;
  • mondgewoonten;
  • motivatie;

Meestal ligt de vooraf ingeschatte tijdsduur dichtbij bij de uiteindelijke behandelduur. Afwijking is soms mogelijk door de genoemde factoren, maar dat zal weinig tot geen verschil maken. Uiteindelijk zal het resultaat goed zijn en aan jouw verwachtingen voldoen.

Direct een afspraak maken

Wij hebben geen wachtlijst bij de tandarts voor de orthodontie, dus lang wachten hoeft bij ons niet. Wij kunnen gelijk van start en de mogelijkheden met je doornemen. Hoe eerder je begint des te eerder je klaar bent met het dragen van een beugel.

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Neem dus snel contact met ons op via het contactformulier of via telefoonnummer op 0182 - 686800.

Uw tandarts in Gouda

Bij Mondzorgpraktijk Statensingel werken deskundige tandartsen, die veel ervaring hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Statensingel vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Onze tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Statensingel in Gouda zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve-, curatieve-, gebits medische-, acute- en implantologische behandelingen.

Mondzorgpraktijk Statensingel

Statensingel 62

2805 BJ Gouda

Telefoon: 0182 - 68 68 00

Email: praktijk@mondzorgstatensingel.nl

KvK-nummer 36052043

Tandartspraktijk Statensingel is geopend van maandag t/m zaterdag

Klachtenregeling | Privacybeleid | Vervoerservice senioren