Ontwerp zonder titel (17)

Orthodontist Gouda voor een recht gebit

Heb jij of jouw kind een beugel nodig? Bezoek de site van Orthodontist Gouda en bekijk de specialistische opties die wij jou aanbieden. Vrijwel alles op het gebied van beugels en mondzorg is mogelijk. Onze praktijk biedt de juiste hulp en begeleiding aan, hiermee krijg je genoeg duidelijkheid over hoe en wat er gaat gebeuren in de komende tijd. Verder hebben wij de juiste methodes om met angstklachten van patiënten om te gaan, waardoor de afspraak altijd aangenaam verloopt.

Regelmatige mondhygiëne

Tijdens de orthodontie behandelingen breng je ook regelmatig een bezoek aan onze tandarts. De juiste mondhygiëne is essentieel voor jouw mondgezondheid. Bij onjuiste- of onvoldoende hygiëne in de mond is er een mogelijkheid tot het ontstaan van verkleuringen, gaatjes of tandvleesontstekingen. Wanneer dit voorkomt wordt deelname aan het programma een onderdeel van de behandeling bij de orthodontie.

Behandeling bij de orthodontist

De duur van de behandeling wordt vooraf ingeschat, waardoor je goed op de hoogte van wat je kunt verwachten. De duur wordt gebaseerd op een aantal factoren, die invloed hebben op het proces. Er wordt gekeken naar bijvoorbeeld mondgewoonten en de ernst van de afwijking. Er zal ook gelijk een inschatting gemaakt worden van de kosten, die noodzakelijk zijn tijdens het behandelingsproces. Deze kosten vergoedt je zorgverzekeraar soms, vanuit de aanvullende verzekering, maar informeer altijd van tevoren of dit ook echt zo is. 

Mogelijkheden bij de orthodontist Gouda

Naast orthodontie bieden wij allerlei soorten andere diensten ook nog aan bij de tandarts, waaronder:

  • Gaatjes vullen en kiespijn behandelen;
  • Verstandskiezen trekken;
  • Implantaten en bruggen plaatsen;
  • Tandsteen verwijderen.
Contact met de tandarts voor orthodontie

Heb je behoefte aan één van onze diensten of heb je momenteel mondklachten? Neem contact met ons op en maak een afspraak. Je kunt een afspraak maken via het contactformulier of via het telefoonnummer 0182 - 686800.

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Neem bij spoed altijd telefonisch contact op, zodat je direct wordt geholpen.

Uw tandarts in Gouda

Bij Mondzorgpraktijk Statensingel werken deskundige tandartsen, die veel ervaring hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Statensingel vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Onze tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Statensingel in Gouda zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve-, curatieve-, gebits medische-, acute- en implantologische behandelingen.

Mondzorgpraktijk Statensingel

Statensingel 62

2805 BJ Gouda

Telefoon: 0182 - 68 68 00

Email: praktijk@mondzorgstatensingel.nl

KvK-nummer 36052043

Tandartspraktijk Statensingel is geopend van maandag t/m zaterdag

Klachtenregeling | Privacybeleid | Vervoerservice senioren