fbpx

Ons Team

Tandarts in Gouda. Komt u kennismaken met ons team?

Mondzorgpraktijk Statensingel te Gouda heeft een zeer professioneel mondzorg-team in huis. Samen staan wij garant voor een mooi gebit voor u en uw kind. We zijn uw tandarts voor reguliere zorg, orthodontie, mondhygiëne en preventie, behandeling van kinderen en implantaten. Voor vragen en advies over de verschillende behandelmogelijkheden staan wij u graag te woord. Ons team is niet compleet zonder achterban: we hebben meerdere assistenten en een praktijkmanager om alles in goede banen te leiden.

‘Zorg goed voor je tanden en kiezen, want een blijvend gebit krijg je maar éen keer!’

Camillo Pico

Camillo Pico

Hoofdtandarts

Tandarts voor reguliere Tandzorg, Implantologie en Orthodontie
BIG reg.nr. 69919456802

Ramez Rayan

Ramez Rayan

Tandheelkundig medewerker

Gediplomeerd als tandarts in Syrië. Supervisant *  
Kees De Graaff

Kees De Graaff

Assistent Orthodontie

Assistent toegelegd op orthodontie.
Supervisant *

Priya Nakre Devadas

Priya Nakre Devadas

Tandarts onder supervisie

Priya is als tandarts gediplomeerd in India. In februari 2020 heeft zij de ACTA toets behaald en voldoet aan de kwaliteitseisen die de Nederlandse overheid stelt. Als afronding van de assessment procedure werkt zij 3 maanden onder supervisie waarna zij haar officiële BIG registratie als tandarts verkrijgt.
Als tandarts heeft Priya zich toegelegd op tandheelkundige zorg bij kinderen, ouderen en mensen met een beperking.
Supervisant voor 3 maanden *

Diana

Diana

Receptioniste

Rob Funcken

Rob Funcken

Praktijk Manager

U kunt bij hem terecht voor het bespreken van uw behandelplan op basis van de aan u verstrekte begrotingen. Mogelijke alternatieven zijn eveneens bespreekbaar. Ook kunt u eventuele klachten, wijzigingen, betalingsregelingen en alternatieve keuzes bespreken.

Bekijk al onze behandelingen

Bekijk onze behandelingen

De Tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Statensingel zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve-, curatieve-, gebits-medische, acute- en implantologische behandelingen.

gebit, tanden, tandarts, big, gouda, statensingel, implantaten, tandarts statensingel, tandarts gouda, noodtandarts gouda, spoed tandarts, kunstgebit, kroon, spoed, prothese, implantaat, tandartspraktijk, tandartspraktijken, tandartspraktijk gouda, tandartspraktijken gouda, tandartspraktijken statensingel, tandartspraktijk statensingel, implataat, inplantaat, implamtaat, inplamtaat,

Mondzorg Statensingel

Bij Mondzorgpraktijk Statensingel werken deskundige tandartsen, die veel ervaring hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Statensingel vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Contact

Statensingel 62
2805 BJ Gouda
Telefoon: 0182 – 68 68 00
Email: praktijk@mondzorgstatensingel.nl
Like ons op: Facebook 
Tandartspraktijk Statensingel is telefonisch bereikbaar op behandeldagen van 08.15-12.30 en van 13.30-16.30 uur.

KvK-nummer 36052043