fbpx

Mondzorg Statensingel is dé tandartspraktijk in Gouda


Als patiënt staat u geheel centraal, vooral als u angstklachten ervaart. Heeft u angst voor de tandarts, mondhygiënist of orthodontist? Geef het bij ons aan en wij helpen je de angst te begrijpen, beheersen en uiteindelijk los te laten. Onze tandartspraktijk Gouda is gevestigd op de Statensingel 62. Waar wij ons in onderscheiden? Een uitgebreid specialistisch aanbod in tandheelkundige behandelingen en een vooruitstrevende aanpak. Wilt u alvast een afspraak maken?

Vervoerservice voor senioren


Wilt u graag naar de tandarts, maar is het vervoer vanuit uw verzorgingstehuis lastig? Speciaal voor senioren hebben wij een gratis vervoerservice opgezet! Wij halen u op voor uw afspraak bij de tandarts en brengen u naderhand weer lekker thuis. Is het onmogelijk om langs te komen, dan bestaat de mogelijkheid dat we in het verzorgingstehuis op bezoek komen voor een behandeling op maat. Wilt u meer weten? Bel: 0182 – 68 68 00

Tandheelkundige behandelingen


Tenslotte willen u een overzicht geven van de behandelingen binnen onze praktijk:
– Mondhygiëne;
– Controle;
– Tandsteen verwijderen;
– Implantaten en bruggen;
– Wortelkanaalbehandeling;
– Vullingen;
– Prothese en kunstgebit;
– Verstandskies trekken;
– Orthodontie;
– Cosmetische tandheelkunde.

Al onze contactgegevens kunt u vinden op de contactpagina, zoals ons e-mailadres en telefoonnummer. Soms heeft u pijnklachten buiten openingstijden van onze tandartspraktijk Gouda. Dat is voor u al vervelend genoeg, daarom hebben wij een spoedoplossing. Er is altijd een dienstdoende tandarts, waardoor u vaak nog dezelfde dag geholpen kan worden. U vindt de dienstdoende tandartspraktijk hier. Wilt u weten wie u gaat behandelen, voordat u bij ons op bezoek komt? Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Daarom hebben wij een uitgebreide ‘over ons’-pagina gemaakt, waarop het tandartsteam zich aan u voorstelt. Wanneer kunnen we u ontmoeten?