Tandarts in Gouda behandelt cliënt

Tandartspraktijk Gouda

Heb jij een tandarts nodig die oog heeft voor jouw gebit? Bezoek dan eens onze website over de tandartspraktijk in Gouda aan de Statensingel. Je kunt hier terecht voor diverse behandelingen, zoals: kiezen laten trekken, implantaten en bruggen, maar ook voor de periodieke controles. Wij zijn gespecialiseerd in diverse tandheelkundige vakgebieden en gaan altijd klantvriendelijk te werk, zoals je van een goede tandartsenpraktijk kunt verwachten.

Over ons

Wij zijn bereid om een extra stap te zetten, zodat je een zo aangenaam mogelijk bezoek brengt aan onze mondzorgpraktijk. Er wordt een vervoerservice aangeboden voor de kwetsbare doelgroepen, want de praktijk is voor iedereen toegankelijk. Er is ook een optie voor rolstoelvriendelijk vervoer en toetreding van de praktijk met een rolstoel. 

Verder kijken wij tijdens de behandeling naar ieder individu en krijg je individuele begeleiding om je gebit zo gezond mogelijk te houden.

Gewoon Gaaf bij tandartspraktijk Gouda

Het team is opgeleid om allerlei doelgroepen te kunnen behandelen, waarbij wij gespecialiseerd zijn in tandzorg voor kinderen. De methode die gehandhaafd wordt is ‘Gewoon Gaaf’. We geven extra aandacht aan het gebit van jouw kind, maar nemen ook de ouders mee in de instructies en nazorg. Wij geven begeleiding en advies om de methode zo goed mogelijk toe te passen.

Uit onderzoek blijkt dat bij de kinderen, die deze methode toepassen, de mondhygiëne met 80% verbetert. Bij angst voor de tandarts neemt je kind een eigen knuffeldier mee en mag jij, als ouder, bij de behandeling aanwezig zijn.

Mondzorgbehandelingen bij tandartspraktijk Gouda

Wij bieden binnen onze praktijk de volgende behandelingen aan:

  • Mondhygiënist;
  • Periodieke controle;
  • Wortelkanaalbehandelingen;
  • Verstandskiezen trekken;
  • Cosmetische tandheelkunde;
  • Orthodontie;
  • Implantaten en bruggen;
  • Tandsteen verwijderen;
  • Prothese en kunstgebitten.
Contact met onze tandarts in Gouda

Heb je momenteel last van mondklachten of zoek je een nieuwe tandarts? Neem snel contact op en maak een afspraak met één van onze specialisten. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 0182-686800. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 9:00 en 17:00 uur. 

Uw tandarts in Gouda

Bij Mondzorgpraktijk Statensingel werken deskundige tandartsen, die veel ervaring hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Statensingel vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Onze tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Statensingel in Gouda zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve-, curatieve-, gebits medische-, acute- en implantologische behandelingen.

Mondzorgpraktijk Statensingel

Statensingel 62

2805 BJ Gouda

Telefoon: 0182 - 68 68 00

Email: praktijk@mondzorgstatensingel.nl

KvK-nummer 36052043

Tandartspraktijk Statensingel is geopend van maandag t/m zaterdag

Klachtenregeling | Privacybeleid | Vervoerservice senioren