Tandarts in Gouda behandelt cliënt

Tandarts Haastrecht

Ben jij op zoek naar een tandarts nabij Haastrecht? Bekijk dan eens deze website over onze praktijk aan de Statensingel in Gouda. Bij onze praktijk kun je terecht voor reguliere controles, maar ook voor bijvoorbeeld mondhygiëne of tandletsel. Wij zijn gespecialiseerd om deze behandelingen in het beste te resulteren. Ook weten wij precies hoe er omgegaan moet worden met angstpatiënten, dus aarzel niet langer en breng een bezoek aan onze familiepraktijk!

Tandletsel

Bij tandletsel zijn er verschillende behandelingen mogelijk. Dit kan gaan van implantaten & bruggen, kunstgebitten & prothese en facings tot gaatjes vullen. Bij alle behandelingen krijg je een persoonlijke plan opgezet, hierbij krijg je het beste plan dat precies op jou gericht is. De persoonlijke ervaring zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt en geen angst zal creëren voor de tandarts. Wij leggen je alles goed uit en vertellen daarbij stap voor stap wat we gaan doen. 

Verzekering voor de tandarts in Haastrecht

Het is zo geregeld dat kinderen met de leeftijd van 0 tot 18 jaar gratis zijn behandelingen. Heeft je kind momenteel ergens last van, dan wacht je beter niet te lang. Hoe eerder je gaat, hoe meer kosten je kan besparen dan dat je te laat erbij bent. De kosten voor personen boven de 18 jaar verschilt per behandeling. De begroting krijg je altijd van te voren zien, hierdoor kan je niet verrast worden in te hoge kosten. De kosten bij de behandeling worden omgezet in een zo goed mogelijk resultaat voor je gebit.

Afspraak maken?

Heb je momenteel last van mondklachten of zoek je een nieuwe tandarts? Neem snel contact op en maak een afspraak met één van onze specialisten. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 0182-686800. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 9:00 en 17:00 uur. 

Uw tandarts in Gouda

Bij Mondzorgpraktijk Statensingel werken deskundige tandartsen, die veel ervaring hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Statensingel vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Onze tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Statensingel in Gouda zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve-, curatieve-, gebits medische-, acute- en implantologische behandelingen.

Mondzorgpraktijk Statensingel

Statensingel 62

2805 BJ Gouda

Telefoon: 0182 - 68 68 00

Email: praktijk@mondzorgstatensingel.nl

KvK-nummer 36052043

Tandartspraktijk Statensingel is geopend van maandag t/m zaterdag

Klachtenregeling | Privacybeleid | Vervoerservice senioren