Tandarts in Gouda behandelt cliënt

Tandarts Bloemendaal

Ben jij op zoek naar een tandarts nabij Bloemendaal? Bezoek dan eens onze website over de praktijk aan de Statensingel in Gouda. Bij onze praktijk kun je terecht voor veel verschillende behandelingen en kan je goede kwaliteit verwachten. Heb je momenteel klachten of wil je patiënt worden? Schrijf je in en maak direct een eerste afspraak.

Kind zijn/haar eerste keer

Is het voor je kind de eerste keer? Wat de situatie ook is: wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van kinderen. Wij adviseren om met je kind naar de tandarts te gaan, wanneer de eerste tandjes doorbreken. Hierdoor kan jouw zoon of dochter wennen aan naar de tandarts gaan, maar je zorgt ook direct voor een gezonde mond. Hierbij vermijd je mondklachten en mogelijke kans op gaatjes.

Eerste bezoek aan de tandarts in Bloemendaal

Bij je eerste bezoek willen wij dat jij je extra op je gemakt voelt, zodat je met een fijn gevoel de praktijk kan verlaten. Heb je angst voor de tandarts? Geef dit dan gelijk aan, dan kunnen wij er rekening mee houden. Vooraf moet je een medische vragenlijst invullen, waarmee we de conditie van jouw gebit bepalen. Bij de intake doen we een algemene controle, waardoor we goed zien hoe jouw gebit eraan toe is. Indien nodig is, wordt er een röntgenfoto gemaakt. Deze acties worden uiteraard goed met jou besproken.

Vervolgens wordt met al deze informatie een behandelplan gemaakt. Zowel op korte- als de lange termijn. Dit plan is speciaal voor jou gemaakt en wordt gebruikt voor een gezond gebit als resultaat.

Afspraak maken

Ben je op zoek naar een nieuwe tandarts in de buurt van Bloemendaal of heb je last van mondklachten? Neem dan contact op via het contactformulier of via het telefoonnummer 0182 – 686800. Je kunt ons van maandag tot en met donderdag tussen 09:00 en 17:00 uur bereiken. Wacht niet te lang en maak een afspraak!

Uw tandarts in Gouda

Bij Mondzorgpraktijk Statensingel werken deskundige tandartsen, die veel ervaring hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Statensingel vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Onze tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Statensingel in Gouda zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve-, curatieve-, gebits medische-, acute- en implantologische behandelingen.

Mondzorgpraktijk Statensingel

Statensingel 62

2805 BJ Gouda

Telefoon: 0182 - 68 68 00

Email: praktijk@mondzorgstatensingel.nl

KvK-nummer 36052043

Tandartspraktijk Statensingel is geopend van maandag t/m zaterdag

Klachtenregeling | Privacybeleid | Vervoerservice senioren