Ontwerp zonder titel (16)

Tandarts Bodegraven

Zoek je een tandarts nabij Bodegraven? Bezoek dan eens onze website van de tandartspraktijk in Gouda. Hier vind je gespecialiseerde tandartsen, die je helpen op allerlei tandheelkunde gebieden. Je kunt hier afspraken maken om een verstandskies te trekken, maar ook de tandarts voor orthodontie raadplegen. Zit een verstandskies in de weg of heb je een beugel nodig? Ons team helpt je graag!

Verstandskies trekken

De reden die het meest voorkomt om een verstandskies te trekken, is om ruimte te creëren in het gebit. De verstandskiezen groeien vaak scheef, hierdoor gaan zij andere kiezen in de weg zitten. Het weghalen van de kies verloopt vrijwel altijd pijnloos, want er wordt verdoving toegepast. Vindt de tandarts het trekken van de kies te risicovol, dan wordt er een chirurg ingeschakeld om het uit te voeren. Na de behandeling is een onprettig gevoel mogelijk, waarvoor je een paracetamol of ibuprofen neemt om het te verminderen.

Tandarts voor orthodontie in regio Bodegraven

Is het tijd voor een beugel, onze tandarts kan je hierbij goed helpen. In de eerste consult wordt een uitleg, een indicatie van de verwachte tijdsduur en een kostenoverzicht gegeven. Hierdoor hoef je niet voor een verrassing te staan, want je weet precies waar je aan toe bent. De behandeling is afhankelijk van de diverse factoren, waardoor de exacte duur niet voorspeld kan worden. De factoren zijn o.a.:

  • de ernst van de afwijking;
  • groei;
  • mondgewoonten;
  • motivatie; 

Is het resultaat niet wat je verwachtte, dan helpen wij je graag verder. Wij willen net zoals jij, het maximaal haalbare resultaat.

Direct een afspraak maken

Wil je zo snel mogelijk een mooi gebit, maak dan nu gelijk een afspraak bij de tandarts regio Bodegraven. Onze tandartsen staan altijd klaar om te helpen. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Neem dus snel contact met ons op via het contactformulier of via telefoonnummer op 0182 - 686800.

Uw tandarts in Gouda

Bij Mondzorgpraktijk Statensingel werken deskundige tandartsen, die veel ervaring hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Statensingel vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Onze tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Statensingel in Gouda zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve-, curatieve-, gebits medische-, acute- en implantologische behandelingen.

Mondzorgpraktijk Statensingel

Statensingel 62

2805 BJ Gouda

Telefoon: 0182 - 68 68 00

Email: praktijk@mondzorgstatensingel.nl

KvK-nummer 36052043

Tandartspraktijk Statensingel is geopend van maandag t/m zaterdag

Klachtenregeling | Privacybeleid | Vervoerservice senioren