Tandarts in Gouda behandelt cliënt

Tandarts Ridderkerk

Ben je op zoek naar een tandarts in de buurt van Ridderkerk? Bekijk dan eens onze website over tandheelkundige behandelingen. Wij behandelen jong en oud, maar hebben ook tandartsen die diverse talen spreken. Heb jij, of jouw kind, angst voor de tandarts, orthodontist of de mondhygiënist? Geef dit dan goed aan, zodat wij er rekening mee kunnen houden en extra maatregelen kunnen treffen. Ons team is zeer gespecialiseerd, dus je kunt goede mondzorg met een gerust hart aan ons overlaten.

Extra service

Wij hebben een extra service voor degene die behoren tot de kwetsbaardere groep. Mensen die niet zelf kunnen reizen naar de praktijk, zoals ouderen en mensen met een handicap vallen hieronder. Ook worden zij na de behandeling, geheel kosteloos, weer thuisgebracht. Wil je gebruikmaken van deze service? Neem even contact op met de praktijk!

Tandheelkundige behandelingen bij de tandarts nabij Ridderkerk

Eén van de behandelingen, die wij aanbieden, is het verwijderen van tandsteen. Dit gebeurt geheel pijnloos, afhankelijk van de conditie van het tandvlees. Bij de behandeling verwijderen we tandaanslag, zodat er weer ruimte is voor gezond tandvlees en een optimale mondgezondheid.

Het tandsteen en tandplak dat we verwijderen is dun en is bijna onzichtbaar. Het lijkt wel transparant, omdat het dezelfde kleur heeft als de tanden. Verder bevindt het laagje tandplak zich niet alleen op de bovenkant van de tanden, maar ook in de holtes tussen de tanden in.

Een afspraak maken?

Merk je dat je veel tandsteen en tandplak hebt en wil je dit laten verwijderen door één van onze mondhygiënisten? Maak dan nu snel een afspraak bij onze praktijk. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 9:00 - 17:00 uur. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 0182-686800.

Uw tandarts in Gouda

Bij Mondzorgpraktijk Statensingel werken deskundige tandartsen, die veel ervaring hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Statensingel vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Onze tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Statensingel in Gouda zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve-, curatieve-, gebits medische-, acute- en implantologische behandelingen.

Mondzorgpraktijk Statensingel

Statensingel 62

2805 BJ Gouda

Telefoon: 0182 - 68 68 00

Email: praktijk@mondzorgstatensingel.nl

KvK-nummer 36052043

Tandartspraktijk Statensingel is geopend van maandag t/m zaterdag

Klachtenregeling | Privacybeleid | Vervoerservice senioren