Ontwerp zonder titel (10)

Tandarts Woerden neemt patiënten aan!

Zoek je een tandarts in de buurt van Woerden? Bezoek onze website van tandartspraktijk Gouda aan de Statensingel. Wij bieden je de reguliere-, maar ook de specialistische tandartsen aan. Je kunt hier dus de standaard controle afspraken maken, maar ook afspraken voor specialistische behandelingen. Ons team verwelkomt je graag en kijkt uit naar je komst!

Tandheelkunde

Wij zetten ons altijd voor de volle 100% in voor onze patiënten. Statensingel is een vooruitstrevende praktijk met de beste tandheelkundig behandelingen. De praktijk is uitgerust met alle moderne faciliteiten op het gebied van mondzorg en orthodontie. Door onze persoonlijke benadering zorgen wij voor de juiste behandeling, die jij nodig hebt. Wij zorgen er tijdens de behandelingen voor, dat alles zo duidelijk mogelijk is. Zo weet jij waar je aan toe bent en wat je nog kunt verwachten.

Ben jij angstig voor de tandarts?

Het komt regelmatig voor dat er een patiënt met angst langskomt. Mocht je een beetje (of heel erg!) gespannen zijn, meld dit dan even van tevoren. Je hoeft je geen enkele zorgen te maken, want onze tandspecialist is gespecialiseerd in angstpatiënten. Wij nemen alle tijd om een zo aangenaam mogelijke ervaring te creëren.

Ook kinderen met angstklachten nemen wij graag aan als patiënt, zodat we de angst kunnen vervangen met een ontspannen gevoel. Wij laten zien dat een afspraak met de tandarts helemaal niet zo erg hoeft te zijn. Ook onze kindvriendelijke methode ‘Gewoon Gaaf’ zorgt voor een leuke ervaring bij de tandarts.

Afspraak bij de tandarts nabij Woerden

Heb je momenteel last van mondklachten of ben je al een tijdje niet geweest door angst? Maak dan nu een afspraak bij één van onze tandartsen. Je kunt de beste behandeling verwachten en een aangename ervaring.

Neem contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 0182-686800. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 9:00 - 17:00 uur. Neem bij spoed direct telefonisch met ons op om zo snel mogelijk geholpen te worden.

Uw tandarts in Gouda

Bij Mondzorgpraktijk Statensingel werken deskundige tandartsen, die veel ervaring hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Statensingel vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Onze tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Statensingel in Gouda zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve-, curatieve-, gebits medische-, acute- en implantologische behandelingen.

Mondzorgpraktijk Statensingel

Statensingel 62

2805 BJ Gouda

Telefoon: 0182 - 68 68 00

Email: praktijk@mondzorgstatensingel.nl

KvK-nummer 36052043

Tandartspraktijk Statensingel is geopend van maandag t/m zaterdag

Klachtenregeling | Privacybeleid | Vervoerservice senioren