Ontwerp zonder titel (21)

Tanden bleken in Gouda

Heb je behoefte aan wittere tanden? Bezoek dan onze site over de tandartspraktijk in Gouda. Hier zie je alle opties met betrekking tot het witter maken van je gebit. Onze specialisten zijn zeer ervaren in de cosmetische tandheelkunde. Wij geven de juiste begeleiding en luisteren goed naar je wensen over het tanden bleken, of het plaatsen van facings, in Gouda.

Facings

Naast bleken brengen wij ook facings aan. Hierbij wordt composiet of een schildje van porselein op de geslepen tand geplaatst. Op deze manier maken we tanden witter, vullen spleten op en maskeren we scheve tanden. Bij onze methode wordt er weinig glazuur en tandweefsel weg geslepen, zodat tanden origineel blijven. Hierbij blijft je gebit sterk, maar ook het zenuwweefsel in de tanden blijft optimaal. Tijdens dit proces gebruiken onze specialisten een loepbril voor vergroting, want dit zorgt voor het beste resultaat en veiligste behandeling.

Tanden bleken in Gouda

Heb je last van tandaanslag, dan kun je nu je tanden laten bleken bij ons. We kijken goed naar de hoeveelheid tandaanslag, waarna we een betrouwbare begroting opstellen. Zijn de tanden ernstig aangetast, dan is een goed resultaat vaak niet in één behandeling haalbaar. Uiteindelijk zal dankzij onze nieuwe methode een uitstekend resultaat opgeleverd worden. Jouw gebit en tandvlees moet in goede conditie verkeren om de tanden op juiste wijze te bleken.

Contact

Wij helpen jou graag met een betrouwbare behandelingen om tanden witter te maken. Dit kan door te bleken, maar dus ook dankzij het aanbrengen van facings. Heb je hieraan behoefte neem dan snel contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag tot donderdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Je kunt een afspraak maken via het contactformulier of via het telefoonnummer 0182 - 686800.

Uw tandarts in Gouda

Bij Mondzorgpraktijk Statensingel werken deskundige tandartsen, die veel ervaring hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Statensingel vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Onze tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Statensingel in Gouda zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve-, curatieve-, gebits medische-, acute- en implantologische behandelingen.

Mondzorgpraktijk Statensingel

Statensingel 62

2805 BJ Gouda

Telefoon: 0182 - 68 68 00

Email: praktijk@mondzorgstatensingel.nl

KvK-nummer 36052043

Tandartspraktijk Statensingel is geopend van maandag t/m zaterdag

Klachtenregeling | Privacybeleid | Vervoerservice senioren