Ontwerp zonder titel (6)

Uw persoonlijke gegevens

In uw patiëntendossier staan gegevens, die uw tandarts Gouda gebruikt voor een optimale tandheelkundige behandeling. Dit is niet enkel noodzakelijk voor de kwaliteit, maar ook volgens de Nederlandse wet. Uw dossier bevat onder andere de volgende gegevens:

- persoonsgegevens;
- gegevens over uw gezondheid;
- diagnoses door de behandelaars;
- uitgevoerde behandelingen;
- onderzoeksgegevens;
- aandoeningen;
- medicijngebruik.

WGBO en uw patiëntendossier

Wij behandelen uw gegevens met de grootste zorg en gaan hier vertrouwelijk mee om. Enkel bevoegde medewerkers kunnen uw dossier inzien. Uw patiëntendossier wordt beveiligd, zodat ze niet kwijtraken of in verkeerde handen terechtkomen. De Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst geeft ons de kaders hiervoor.

Inzage, wijzigingen en vernietigen

Wij bewaren uw dossier niet langer dan nodig, maar de wettelijke bewaartermijn is minimaal 20 jaar. Stapt u over naar een andere tandartspraktijk, dan dragen wij het dossier op uw verzoek over aan de nieuwe behandelaar. Het dossier is eigendom van de praktijk, maar als patiënt heeft u het recht om in te zien, te wijzigen en te vernietigen.

Schrijf u direct in als patiënt

Betrouwbare tandzorg dichtbij

Uw tandarts in Gouda

Bij Mondzorgpraktijk Statensingel werken deskundige tandartsen, die veel ervaring hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Statensingel vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Onze tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Statensingel in Gouda zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve-, curatieve-, gebits medische-, acute- en implantologische behandelingen.

Mondzorgpraktijk Statensingel

Statensingel 62

2805 BJ Gouda

Telefoon: 0182 - 68 68 00

Email: praktijk@mondzorgstatensingel.nl

KvK-nummer 36052043

Tandartspraktijk Statensingel is geopend van maandag t/m zaterdag

Klachtenregeling | Privacybeleid | Vervoerservice senioren