Vevoer-service & Mondzorg voor senioren

Tandheelkunde voor ouderen

Omdat tandartsbezoek voor de bewoners van een verzorgingstehuis niet altijd eenvoudig is halen en brengen wij deze ouderen gratis van- en naar de praktijk.

Een gezond gebit en een goede mondhygiëne zijn ook voor ouderen van een zeer groot belang voor de gezondheid. Tandvleesproblemen kunnen bijvoorbeeld gevolgen hebben voor uw hart, bloedvaten, nieren of lever.

Ondervindt u problemen met uw gebit of herkent u een van onderstaande problemen, dan raden wij u aan een afspraak te maken via 0182 – 68 68 00.

Ouderen worden gratis opgehaald en weer thuis gebracht.

  • Is uw kunstgebit ouder dan vijf jaar? Door verlies van tandbot en slinkend tandvlees kan deze niet goed meer passen en problemen geven bij het kauwen.
  • Voelen uw tanden ruw aan, dan is er sprake van tandsteen. Hierdoor kunnen gaatjes in uw tanden ontstaan of het tandvlees gaan ontsteken.
  • Heeft u de indruk dat uw tanden los zitten, dan heeft u wellicht ontstoken tandvlees. Uitvallen van de tanden kan het gevolg zijn.
  • Bent u nog in het bezit van uw eigen tanden, dan is het belangrijk deze goed te onderhouden en te laten controleren om problemen te voorkomen.

Voor alle voorkomende gebitsproblemen of preventieve gebitscontrole kunt u bellen voor een afspraak naar 0182–686800. De vervoer-service voor ouderen is geheel gratis.

Telefonisch bereikbaar via 0182 – 68 68 00 op maandag t/m donderdag van 08:15 tot 12:30 uur en 13:30 tot 16:30 uur

Wordt patiënt door u hier in te schrijven!

Maak een afspraak bij ons!

Afspraak maken

De Tandartsen

De tandarsten van Mondzorgpraktijk Statensingel zijn BIG geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve, curatieve, medische -en acute en implantologische behandelingen.

gebit, tanden, tandarts, big, gouda, statensingel, implantaten, tandarts statensingel, tandarts gouda, noodtandarts gouda, spoed tandarts, kunstgebit, kroon, spoed, prothese, implantaat, tandartspraktijk, tandartspraktijken, tandartspraktijk gouda, tandartspraktijken gouda, tandartspraktijken statensingel, tandartspraktijk statensingel, implataat, inplantaat, implamtaat, inplamtaat,

Mondzorg Statensingel

Bij Mondzorgpraktijk Statensingel werken deskundige tandartsen, die veel ervaringen hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid, heeft tandartspraktijk Statensingel vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Contact

Statensingel 62
2805 BJ Gouda
Telefoon: 0182 - 68 68 00
Email: praktijk@mondzorgstatensingel.nl
Like ons op: Facebook 
Tandartspraktijk Statensingel is telefonisch bereikbaar op behandeldagen van 08.15-12.30 en van 13.30-16.30 uur.

KvK-nummer 36052043