Tandarts in Gouda behandelt cliënt

Wat kost een implantaat?

Heb je een verslechterd gebit? Bekijk dan eens onze site, waarop we jou informeren over de kosten van implantaten en bruggen bij onze tandartspraktijk in Gouda. Het is belangrijk dat wanneer de gezondheid van je tandwortels in het geding komt, je snel actie onderneemt. Bekijk of implantaten een optie zijn en bespreek de opties met je tandarts, zodat je van alles op de hoogte bent! Deze duurzame vernieuwing van het gebit zal het proces van verslechtering afremmen, waardoor je snel weer kunt genieten met een stralende lach. 

Begroting en verzekeringen

Aan de hand van het individuele behandelplan, dat speciaal voor jou is gemaakt, is er een gespecificeerde begroting opgesteld. Want wat kost een implantaat nu eigenlijk? De daarbij behorende verwachte behandelduur geven we hier ook in aan, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Voor de kosten zijn wij de brug tussen jou en je zorgverzekeraar, want aan de hand van de begroting en de tandartsverzekering bekijken we samen of implantaten haalbaar zijn. Een klikgebit en implantaten worden bijna altijd vanuit de basisverzekering vergoed, maar check het altijd even.

Proces van behandeling

Overweeg je om te werken aan een gebitsrenovatie? Bij het eerste consult beoordelen we of deze behandeling echt noodzakelijk is, want je wilt niets 'repareren' wat niet stuk is. Heb je dit wel nodig, dan gaan we kijken wat de kwaliteit en de dichtheid van het kaakbot is. Ook is er ruimte nodig voor een implantaat nodig. Voldoe je aan al deze eisen, dan kan het ook nog zo zijn dat de toestand van je tandvlees niet optimaal is.

Dan stellen we de behandeling uit, totdat dit verbeterd is. Is er een tekort aan kaakbot? Dan is er een behandeling nodig om genezing van het bot te bevorderen. De situatie stellen we vast aan de hand van röntgenfoto’s en aangezichtfoto's. We bespreken alles uitvoerig met jou, dus we overvallen je niet met de obstakels en eventuele hoge kosten. We beantwoorden jouw vraag 'wat kost een implantaat?' ruim van tevoren. 

Contact

Heb je een afspraak nodig? Verzoek je eigen tandarts om een doorverwijzing of maak zelf direct een afspraak met ons. Dit kan met het contactformulier en via het telefoonnummer 0182 - 686800. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Neem bij spoed direct telefonisch met ons op voor een snelle behandeling.

Uw tandarts in Gouda

Bij Mondzorgpraktijk Statensingel werken deskundige tandartsen, die veel ervaring hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Statensingel vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Onze tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Statensingel in Gouda zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve-, curatieve-, gebits medische-, acute- en implantologische behandelingen.

Mondzorgpraktijk Statensingel

Statensingel 62

2805 BJ Gouda

Telefoon: 0182 - 68 68 00

Email: praktijk@mondzorgstatensingel.nl

KvK-nummer 36052043

Tandartspraktijk Statensingel is geopend van maandag t/m zaterdag

Klachtenregeling | Privacybeleid | Vervoerservice senioren