fbpx

100-euro-cadeauVeel mensen stellen een bezoek aan de tandarts uit vanwege de hoge kosten.
Toch is het belangrijk om uw gebit regelmatig te laten controleren en onderhouden. Het is bewezen dat een gezond gebit in een gezonde mond bijdraagt aan een betere gezondheid.

Voor kinderen tot 18 jaar is het recht op tandzorg prima geregeld door de overheid, maar volwassenen vallen buiten het recht op deze zorg vanuit de basisverzekering waardoor een tandartsbezoek wordt uitgesteld of zelfs helemaal wordt nagelaten.

Hebt u ook last van de hoge kosten voor de basisverzekering, het steeds stijgende verplichte eigen risico en stelt u ook een bezoek aan de tandarts uit om deze redenen? Wij hebben een aantrekkelijk aanbod voor u. Indien u uw kind(eren) als nieuwe patiënt(en) bij ons inschrijft en laat behandelen, ontvangt u van ons een budget ter waarde van  € 100,- mondzorgtegoed per gezin in onze praktijk per jaar.

Voorkomen is beter dan genezen, dat is het motto van onze praktijk.
Door preventief te controleren en te adviseren kunnen veel problemen voorkomen worden. Ingrijpen doen wij op het moment dat het echt noodzakelijk is. Zorg dus dat uw gebit regelmatig wordt gecontroleerd, zo voorkomt u hoge kosten in de toekomst.

Ons aanbod is er op gericht om deze hoge of extra kosten te voorkomen en bieden u mondzorg en/of preventie aan ter waarde van € 100, – per jaar. U bent vrij om te kiezen hoe u dit budget aan mondzorg wilt besteden en u bent géén eigen bijdrage verschuldigd.

Om een indicatie te geven wat u voor € 100,- mondzorg kunt krijgen;
* halfjaarlijkse controle € 20,44
* foto € 15,06
* verdoving € 13,45
* grote vulling € 65,62
* kleine vulling € 22,59
* gebitsreiniging € 12,06 per 5 minuten

In onze praktijk kunt u terecht voor alle reguliere behandelingen, cosmetische tandheelkunde, jeugd-tandzorg, preventie en mondhygiëne.
Ook specialistische mondzorg zoals orthodontie en implantologie behoren tot de mogelijkheden.

Voor vragen en advies over de verschillende behandelmogelijkheden en ons aanbod voor een mondzorgbudget tot een bedrag van € 100,- per jaar staan wij u graag, geheel vrijblijvend, te woord. Wij bieden ook de mogelijkheid om uitgebreide behandelplannen in termijnen te betalen. Vraag hierover advies aan onze praktijkmanager Rob Funcken.

U kunt ons bereiken op 0182 – 68 68 00